Bedrijven

Moniek Beelen

Zelfstandig Orthopedagoog

Moniek Beelen is zelfstandig orthopedagoog en beschikbaar als freelance/interim orthopedagoog NVO binnen bedrijven en organisaties. Zij stáat voor een oprechte en frisse blik binnen uw organisatie en voor kwaliteit.

‘Ik kijk altijd zowel individueel- als systeemgericht. Creativiteit, positiviteit, ’buiten de kaders’ kijken en enthousiasme breng ik mee als persoon. Alles begint bij de eerste ónt-moeting, ik ónt-moet jullie graag’.

Ook ervaring met, en zeker geschikt om junior-orthopedagogen te coachen en tot hun volle recht te laten komen binnen uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Claartje (Junior Gedragswetenschapper): “Positief, Ruimdenkend, Doortastend, Behulpzaam, Coachend, willen leren en openstaan voor nieuwe ideeën.”  (Claartje is gecoacht door Moniek).

Moniek Beelen

Teamcoaching

Heeft jouw team een boost nodig? Is er geen of weinig onderlinge gezamenlijkheid óf verantwoordelijkheid? Geven teamleden of jouw team vaak aan het werk minder leuk te vinden? Is er een hoger verzuim? Zijn de resultaten benedenmaats van wat verwacht zou mogen worden..? En… wordt er geen of minder passie en gezamenlijkheid meer ervaren?

Is het nodig om een verandering te maken op inhoud zodat er een verbeterde kwaliteit (van zorg) ontstaat? Dan is deze ‘inhoudelijke’ team-coaching zeer geschikt voor ieder team binnen uw (zorg-) organisatie. Wij hebben ruime ervaring met coaching en training wat betreft pedagogisch leefklimaat.

Er wordt zowel naar het proces gekeken (als eerste), om van daaruit naar een verbeterde inhoud te komen, middels een specifieke training. Fris, met humor en positief!

Wat is het resultaat van (inhoudelijke) team-coaching?
• Verbeterde kwaliteit van zorg
• Positieve energie op de werkvloer
• Plezier en doorzettingsvermogen
• Minder ziekteverzuim

Ieder traject wordt op maat gemaakt en samengesteld in overleg. Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte.

Liesbeth (begeleider gehandicaptenzorg):  “Moniek is erg consistent in haar houding en in haar presentaties. Fijn om naar te luisteren. Op een zachte, rustige manier krijgt Moniek het voor elkaar dat mensen geboeid luisteren. Weet van aanpakken, neemt werk uit handen daar waar het kan. Wij hebben ervaren dat jij verstand van zaken hebt. Je spreekt duidelijke taal, geen moeilijke woorden.”