Moniek Beelen

Moniek Beelen | about

Welkom! Mijn naam is Moniek Beelen (1983), levens-genieter en drijvende kracht en eigenaar van dit bedrijf.

Van jongs af aan geïnteresseerd in de werkelijke ontwikkeling van ieder kind en het samenspel van allerlei factoren hierin. Dit maakt dat ik iedere dag en ieder moment dat ik werk kan genieten van de puzzel waar ik dan een stukje aan mag bijdragen.

Mijn Kernwaarden? Positief, Enthousiast en Kritisch. Ik sta hoe dan ook voor Positiviteit en voel een continue verbinding met de Natuur. Als orthopedagoog en (kinder)yogadocent heb ik een unieke combinatie om mensen te kunnen coachen..

Één van mijn zelf ervaren en krachtige tools en rode draad is onder andere yoga. Jaren geleden heb ik zelf een reis mogen ervaren waarbij ik heb mogen leren de weg naar mijn eigen unieke Ik opnieuw te bewandelen. Deze had ik, van kinds af aan, toch behoorlijk weggestopt. Op deze reis heb ik zóveel schatten, lees ‘hulpmiddelen’, mogen ontdekken en zelf aan den lijven mogen ervaren wat de kracht is van regulier en complementair werken. Hier geloof ik dan ook sterk in.

Vanuit mijn eigen reis is, ben ik geworden wie ik nu ben. Ik ben hier zo dankbaar voor, ook naar mijn ouders! Dat zij me dát gegeven hebben (onvoorwaardelijke steun en liefde), zodat ik kan staan, waar ik nu sta.

Mijn ultieme droom en missie is zo veel mogelijk kinderen (en gezinnen) een goede en ontspannen basis geven, van waaruit ze volledig kunnen groeien vanuit hun eigen unieke kracht. Dit geldt zeker ook voor ouders en professionals.

En deze droom ben ik aan het leven! Voel je vrij om hier een stukje in mee te wandelen. Met alle liefde en energie en met veel enthousiasme en passie.
Voel je welkom!

Gun jezelf ÉN de ander te worden wat er in potentie al is,
en kom tot Gr(Bl)oei!

“Moniek kijkt en denkt out of the box en loopt soms buiten de gebaande paden, dat maakt haar úniek. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen brengen haar daar waar ze wil zijn.”